Over ons

Over Prestige Drinkservice

Prestige Drinkservice is een gezond groeiend bedrijf, wat zich gespecialiseerd heeft in koffie, automaten en technische service.

Ons bedrijf is gelegen in West Brabant in de plaats Roosendaal, en van daaruit worden al onze klanten voorzien.

Ons werkgebied is dan ook uitsluitend West-Brabant en Zeeland, en dat vertaalt zich weer naar een snelle levering of directe aanpak van technische service.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij nemen onze verantwoording op het gebied van milieu en afkomst van de door ons te leveren producten en automaten.  Prioriteit van ons ligt dan ook bij Max Havelaar en wij kiezen voor leveranciers die hun steentje bijdrage in onze visie.

Met Puro biedt u topkwaliteit koffie van eerlijke bodem, de beste koffiebonen van vakkundige koffieboeren. Dat proef je! Geen wonder dat een bekende Engelse chef-kok tijdens een smaaktest blind voor Puro koos. Maak ook die keuze en kies voor een groenere wereld. Want voor iedere verkochte kilo koffie koopt Puro tropisch regenwoud aan en blijven natuurgebieden in Nederland langdurig beschermd. Puro een eerlijke keuze voor heerlijke koffie!

Puro’s geheime recept bestaat uit een combinatie van bonen, geproduceerd door kleinschalige koffieboeren en plantagearbeiders die met hart en ziel betrokken zijn bij de koffieteelt. Zij oogsten hun koffiebonen met veel zorg. Die passie en zorg proeft u in elke kop. Puro koffie is niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk. Puro draagt het keurmerk van Max Havelaar. Een organisatie die alles in het werk stelt om arbeids- en leefomstandigheden van de koffieboeren te verbeteren.   www.purocoffee.com

Wij staan voor u in de startblokken